Hej alla Back Gammon’s N-vovvar!

 

2006-08-14 Jag har inte hört av er om ni vill komma den 3/9 på valpträff? Säg även till om det är någon som vill hänga på en helgkurs med spår/sök och Rapport?

 

2006-06-08  Är det några av er som inte har varit ute och ställt ut som vill följa med R-valparna, Tilde, Ture och mig till Östhammar den 13/8. Vi kommer träna lite ringträning innan och jag tänkte att vi kunde ta det som en mysig Gelza Gebora Kennel dag? Är ni med???

 

2006-03-19    Igår på valpträffen så kom det fram att Jipotimas numera levererar hundmat för en fraktkostnad på 50:-, direkt hem till er som bor i Stor-stockholm. Man mailar in sin beställning och så kommer den ett par dagar senare! Kan ju vara skönt att slippa åka till Brottby!

Vill ni att jag ordnar en valpträff för er i BG N-kullen? Kan ju vara kul att se hur era syskon ser ut och har växt? Skriv i Gästboken eller hör av er till mig så fixar vi det om intresse finns!

 

STOR kram, Morrmor Sophie

 

2006-03-06      Nu har ni äntligen fått en egen sida!!! Hoppas ni kommer titta in här ibland! Just nu går vi i väntans tider på era halvsyskon. Mamma Troja är smällfet och vill bara sova och äter ingenting annat än kycklingvingar…

Igår var Ture, Tilde och Tora på utställningen för BARA rottisar (årsmötesutställningen). Konkurrensen var stenhård med ca 25-30 hundar i varje klass. Alla våra juniorer (Tora’s lillmatte och husse har tydligt markerat för mig att de FAKTISKT är JUNIORER nu och inga valpar längre!!!!) fick väldigt fin kritik men vi åkte ut med 2:or, ingen av oss kunde utläsa vad det var som domaren inte gillade, men vi tror att han hade velat ha mer stop…?. Det var inte många som fick 1:or, nästan inte fler än de 5 som skulle placeras och få pris, men så brukar det vara på dessa utställningar och jag är jättenöjd med den fina kritik de fick!    

                     

Berätta gärna om det är någonting speciellt som just ni håller på med så sätter jag upp det här på er sida! Jag vet ju att Gimli och Jocke har projekt på gång, Gimli ska så småningom L-testas för att kunna jobba med husse Jocke! Men hur är det med Stina och Nova, och när kan vi få kontakt med Viking???

 

Är det någon av er som vill komma med och träna uppe på Lugnet lördagen den 18/3 mellan kl. 11:00-14:00? Om så, är det bra om ni anmäler er på något sätt (mail, SMS eller ring) så jag vet hur många som kommer.

                     

Kram till er alla!

Morrmor Sophie